Kişisel Verilen Korunma Kanunu

Lutvelizade Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi; (Kısaca LUTVELİZADE olarak ifade edilecektir.) 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu olup, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 10. Maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi için veri sorumlusu sıfatıyla müşterilerine ait kişisel verilerin işlenmesi konusunda aşağıdaki açıklamaları müşterilerine ve www.lutvelizade.com kullanıcılarının bilgisine sunar.

Müşterilere ve www.lutvelizade.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin İşlenme Amacı ve Kişisel Verilerin Aktarımı

Müşterilere ve www.lutvelizade.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

LUTVELİZADE tarafından müşterilerine ve www.lutvelizade.com kullanıcılarına ilişkin kişisel veriler elektronik ortamda, sesli ve yazılı olarak toplanmaktadır. Yukarıda toplanma amacı belirtilen veriler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 5. Maddesin düzenlenen;

Sebepleri ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 6. Maddesinde düzenlenen; Özel nitelikli kişisel veriler ise ilgili kişinin açık rızası ile işlenmekte ve aktarılabilmektedir.

Kişisel Verileri İşlenen İlgili Kişinin Hakları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. Maddesinde düzenlenen İlgili Kişinin Hakları konusunda Lutvelizade müşterilerine ve www.lutvelizade.com kullanıcılarının bilgisine sunulmuştur.

Lutvelizade Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ ne başvurarak kendinizle ilgili;

Veri Sorumlusu ve İrtibat Kişisinin Kimliği ve İletişim Bilgileri

Veri Sorumlusu : Lutvelizade Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Adres : Birahane Sk. Şişli Merkez Mh. No: 26 Şişli/İSTANBUL

İnternet Sitesi : www.lutvelizade.com

Telefon : 0850 255 07 93

Veri İrtibat Kişisi : Mammad SALMANLİ

Veri İrtibat Kişisi İş Adresi : Birahane Sk. Şişli Merkez Mh. No: 26 Şişli/İSTANBUL

Veri İrtibat Kişisi İş telefonu : 0531 940 94 09

Veri İrtibat Kişisi E-Posta : mammadsalmanli@lutvelizade.com

Sepetim

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.

Bizimle İletişime Geçin

X